Om os

Vores vision og mission.


Klima Komfort ApS blev grundlagt i Maj måned 2010, og vi har siden starten arbejdet med salg, service, installation og reparation af webasto og køleløsninger til bil, båd og entreprenør og specialkøretøjer.

Hovedparten af vores kunder er erhvervskunder, primært autoforhandlere, bilimportører, leasingselskaber, samt større entreprenør virksomheder, men vi tilbyder også salg, service, installation og reparation til private.

Vi har alle gennemført de påkrævede kurser hos Webasto, og er certificeret Webasto Service Center, hvilket gør at vi hver dag kan arbejde med det som vi brænder for, nemlig installation og reparation af Webasto løsninger.

Vi er et dedikeret team på fire ansatte, med hver vores kernekompetence og fokus.
Hos Webasto Klima Komfort får du professionel service og godt håndværk med 3 års garanti. Vi sætter en ære i at udfører vores arbejde og går ikke på kompromis.

Har du brug for hjælp til at få løst en opgave?
Send os en forespørgsel eller ring til os på telefon: 7199 2277 – vi ser frem til at hører fra dig

Om Webasto

Webasto har været en familieejet virksomhed siden firmaet blev grundlagt i 1901. Koncernen opererer internationalt på over 50 lokaliteter. I 2013 realiserede koncernen et salg på 3,2 milliarder euro og har 12.000 medarbejdere. Firmaets kernekompetencer omfatter udvikling, produktion og salg af komplette tag- og cabriolet-systemer samt bilvarmere og aircondition for personbiler, erhvervskøretøjer og specialkøretøjer og både. Det danske selskab er ansvarlig for salg i Danmark og Norge. I Danmark er hovedprodukterne bil og bådvarme, køleanlæg til biler samt Drager-alkolåse.

For mere information, besøg venligst www.webasto.dk